Защо Bubullincas?

Как ръчно приготвената ни козметика разкрасява лицата на стотици българи, комбинирайки 60-годишна традиция, любов и вдъхновение от природата.

Въпреки че Bubullincas е представен на света през декември 2020 г., неговите корени водят началото си от 1996 г. Сътворен е в емблематичната аптека "Панацея" в Благоевград, където изкуството да се създават кремове с несравнима ефикасност е заветна практика и до днес. Богатата история на аптеката, обхващаща десетилетия, стои гордо символизирана в логото на марката - свидетелство за нейното непреходно наследство.


Фармацевтично съвършенство

За разлика от масовата козметика, всеки продукт на Bubullincas е щателно формулиран от квалифицирани фармацевти. Използвайки съкровищницата от знания, трупани и усъвършенствани в продължение на 60 години, някои от тези рецепти дори са били подложени на внимателното наблюдение на дерматолози. Резултатът? Ефективна козметика, която успокоява, подхранва и подмладява кожата ви с ненадмината прецизност.



Верни на корените си, смели в иновациите

Избягвайки общите етикети "органичен" или "изцяло натурален", Bubullincas възприема различен подход. Съчетавайки най-доброто от билковите традиции с козметичната елегантност и фармацевтичния опит, тези продукти постигат перфектния баланс. Да, те използват даровете на природата, но и научно доказани формули за бързо действие и максимална безопасност.



Отвъд консервантите: Силата на активните съставки

Когато избирате Bubullincas, вие избирате свят, лишен от излишни консерванти. Всяка съставка има своето предназначение. Всяка капка пулсира с активни съставки, готови да направят магията си върху кожата ви, като гарантират по-силни и бързи резултати.



Доверие, спечелено с години усилен труд

Най-голямата ни гордост е броят на редовните и доволни клиенти, които са изпитали ефекта на Bubullincas. Още по-показателен е фактът, че около 90 % от тези, които опитват нашите продукти, стават лоялни клиенти - ясно доказателство за несравнимата ефикасност на марката.

 

Предадено наследство

В основата на Bubullincas лежи трогателна история за семейството и упоритостта. 

"За мен да си фармацевт, означава да помагаш. Затова даже още докато учих започнах работа като стажант в аптека, но там всичко беше малко! Исках да помагам по-бързо и на повече хора, затова започнах работа в голяма фармацевтична компания. 

След почти 15 години във фармацевтични компании реших, че контактът с реалния и близък пациент ми липсва. Търсейки ефективен начин за подобряване на състоянието на пациентите и с развитието на интернет, реших, че моят път е да разпространя създаденото от майка ми, за да достигне до повече хора и да подобри повече животи. Така се зароди идеята “Bubullincas”" - Маг.фарм. Цветана Цървишка - създател на “Bubullincas”   

В свят, в който огромните козметични конгломерати често губят връзка със същността на грижата за кожата, с Bubullincas дължим да докажем, че понякога най-добрите неща са ръчно изработени, подкрепени от науката и създадени със сърце.

Открийте Bubullincas днес и се впуснете в пътешествие в грижата за кожата, в което традицията среща иновациите. Присъединете се към общност, която отдава приоритет на ефикасността пред шума и цени доверието пред преходните тенденции. В края на краищата, не е ли време да поглезите кожата си с най-доброто?

Усети магията на Bubullincas върху кожата си:

1 от 5